Varmt välkommen till Office 4U!

Vi finns till för alla företagare i Sverige!

När ni väljer att börja samarbeta med oss får ni tillgång till en egen personlig säljare som hjälper er med allt som behövs på ett modernt kontor!

Personlig service, snabba leveranser och marknadsledande produkter och tjänster driver oss på Office4U!

Utöver all tänkbar kontorsmateriell kan vi även hjälpa till med skräddarsydda skrivarlösningar med skrivarservice, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe och med vår Skåpservice slipper ni onödiga och irriterande avbrott i arbetet bara för att det saknas viktiga produkter som t ex whiteboardpennor, skrivarpapper eller toalettpapper. Vi kommer ut till er och fyller på kontorsförrådet med det sortiment som ni önskar.

Miljön är självklart viktig för Office4U!

Vi har gjort det betydligt enklare att hitta miljöanpassade produktalternativ till kontoret. Tack vare våra miljö- och rättvisemärkningar hittar du snabbt rätt. Vår egen symbol, Lövet, ger dig också en bra vägledning. Vi kan idag erbjuda ett brett sortiment av miljömärkta produkter och antalet växer kontinuerligt. Vi utvärderar ständigt vårt sortiment utifrån ett miljöperspektiv och söker efter bättre alternativ. Alla våra leverantörer måste kunna leva upp till våra höga krav på kvalitets- och miljöarbete, såväl för sina produkter, som sin tillverkning och sina arbetsmiljöer. Office4U arbetar efter en framtagen miljö- och kvalitetspolicy.

Hör av er så bokar vi in ett möte!